ΓΥΜΝΑΣΙΟ

Α’ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ

B’ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ

Γ’ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ

ΠΡΟΤΥΠΑ

ΛΥΚΕΙΟ

Α’ ΛΥΚΕΙΟΥ

Β’ ΛΥΚΕΙΟΥ

Γ’ ΛΥΚΕΙΟΥ

ΕΠΑΛ

A’ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ

Μαθηματικά 3,5 Ω

Αρχαία 2 Ω

Έκθεση 1 Ω

6,5 Ω

Συχνές Ερωτήσεις

Μπορώ να επιλέξω μεμονωμένα μαθήματα από το πρόγραμμα σπουδών;
Μπορείτε να επιλέξετε όσα μαθήματα επιθυμείτε και κατά τη διάρκεια του σχολικού έτους είτε να προσθέσετε είτε να αφαιρέσετε κάποιο μάθημα και εμείς θα προσαρμόσουμε ανάλογα και τα δίδακτρα του μαθητή.
Εάν ο μαθητής κάνει εγγραφή στη μέση της χρονιάς, πώς μπορεί να ακολουθήσει το τμήμα;
Σε περίπτωση που γίνει εγγραφή κατά τη διάρκεια της χρονιάς ο μαθητής ξεκινάει με τα μαθήματα στο τμήμα και παράλληλα, σε συνεννόηση με τους γονείς και τους καθηγητές, προγραμματίζονται κάποιες έξτρα ώρες, ανάλογα με το επίπεδο του μαθητή, οι οποίες θα βοηθήσουν στην ομαλή ένταξη στο τμήμα.
Πόσο συχνά θα ενημερώνομαι για την πρόοδο του παιδιού μου;
Μπορείτε καθημερινά να κλείνετε ραντεβού μέσω της γραμματείας και να επισκέπτεστε το χώρο του φροντιστηρίου για να συναντήσετε τους καθηγητές. Στο φροντιστήριο γίνονται συχνά ενημερώσεις γονέων ενώ υπάρχει επικοινωνία με κάθε γονέα ξεχωριστά για ενημέρωση σχετικά με την πρόοδο του μαθητή. Μπορείτε επίσης να επικοινωνείτε μέσω email με το φροντιστήριο και να σας αποστέλλονται οι παρατηρήσεις των καθηγητών για την πρόοδο του μαθητή.
Με ποιο τρόπο γίνεται η εξόφληση των διδάκτρων;
Τα δίδακτρα για την κάθε σχολική περίοδο είναι ετήσια και εξοφλούνται σε μηνιαίες δόσεις (από 1 έως 10). Μπορούν να εξοφληθούν με μετρητά ή με χρήση πιστωτικών καρτών στις γραμματείες των φροντιστηρίων μας αλλά και με τραπεζική κατάθεση.
Πώς μπορώ να κάνω εγγραφή;
Θα ήταν χαρά μας να επισκεφθείτε τα παραρτήματά μας σε Χαλκίδα, Κάνηθο και Ν. Αρτάκη , να δείτε τους χώρους μας από κοντά και να συζητήσουμε για την καλύτερη επιλογή προγράμματος σπουδών για τον μαθητή. Σας ενημερώνουμε για το εβδομαδιαίο πρόγραμμα, τους καθηγητές και το ύψος των διδάκτρων και στη συνέχεια ολοκληρώνουμε την εγγραφή.
Από ποιά τάξη μπορώ να ξεκινήσω Ελεύθερο & Γραμμικό σχέδιο;
Η ιδανική τάξη για να ξεκινήσει το σχέδιο κάποιος μαθητής είναι η Β λυκείου, ώστε να έχει το χρόνο να εξασκηθεί κατάλληλα για να είναι έτοιμος στις πανελλαδικές εξετάσεις. Σε περίπτωση που κάποιος δεν έχει αποφασίσει αν θα ακολουθήσει ομάδα προσανατολισμού που χρειάζεται το σχέδιο, τότε μπορεί να παρακολουθήσει μαθήματα γνωριμίας και από την Α λυκείου, βοηθώντας έτσι στον επαγγελματικό του προσανατολισμό για επιλογή σπουδών.
Υπάρχει κάποιος χώρος μελέτης;
Φυσικά, οι χώροι μας είναι προσαρμοσμένοι ώστε ο μαθητής να νιώθει οικεία, να εμπνέεται και αν θέλει να κάνει την καθημερινή του μελέτη στο φροντιστήριο, έχοντας και την παρουσία των καθηγητών του δίπλα του.